Varukorgen är tom

Vilken e-cigarett skall jag välja?

En snabbguide för val av e-cigarettmodell.

Sortimentet:

Joyetech e-cigaretter är kvalitetsmässigt den bästa på marknaden! Joyetech uppfann denna produkt för ca. 5 år sedan och därefter är Joyetech före alla andra producenter när det gäller kvalitet och produktutveckling av e-cigaretter. Så därför kan vi absolut rekommendera Joyetechs produkter framför andra producenter. Joyetech är inte den billigaste producenten på marknaden men kvalitén är helt enkelt bäst. At köpa Joyetech är som att köpa en Mercedes. ISmoka produkter produceras i ett joint venture med Joyetech.

epuff sortimentet av e-cigaretter kommer från utvalda samarbetspartners i Kina. Sortimentet är en kloning av original eGo modellerna men utförs väldigt professionellt. Det finns enstaka skillnader mot Joyetechs produkter men allt är i bra kvalitet. Produkterna är naturligtvis lite billigare än dem från originalproducenten.

Definition av munstycke/filtertyper:

Vaddsystem: Munstyckena/filtren levereras med ”vadd” i munstycket. Fördelen är att e-vätskan är bunden i vadden och därmed finns ingen risk för vätskeläckage. Nackdelen är att det är svårt att veta när man skall fylla på mer e-vätska.

TANK system: Skillnaden mot vaddsystemet är att du häller vätskan direkt ner i munstycket/filtret som bl.a. består av en behållare (TANK) som vätskan droppas direkt ner i. Designen av filtret gör att det produceras mer ånga än vid användande av vaddfilter. Det framgår tydligt när det skall fyllas på vätska men i gengäld kan man uppleva vätskeläckage då vätskan ju är i flytande form. 

e-cigarettmodellerna:

Joyetech eRoll: Du skall välja denna modell om du önskar att din e-cigarett inte skall vara större än en vanlig cigarett. eRoll är förbättrad i förhållande till 510 modellen genom att den levereras i en snygg ”Iphone” liknande uppladdningsetui. Därmed finns det inte längre behov av att du laddar batteriet varannan timme. Batteriet är fortfarande på endast 90 mAh vilket för somliga inte är tillräckligt för att ge en god rökupplevelse. Fås endst med TANK filter och atomizerhuvud (se eGo-C/ePuff-C).

Joyetech eCab / ePuff eCab: Modellen är storleksmässigt mellan eRoll (cigarettstorlek) och eGo (cigarill storlek) modellerna. Du skall välja eCab om du föredrar den smala eleganta cigaretten i flera valfria färger och där batteriet (360 mAh) är så stort att rökupplevelsen blir intakt. Fås endast med TANK filter och atomizerhuvud (se eGo-C/ePuff-C).

ISmoka ikit (Joyetech): Den nya modellen kommer att ersätta den populära eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer i glas och stål var brännarehuvudet är i botten av Clearomizeren. Så mycket bättre hållbarhet och smak än CE4/CE5 Clearomizerne.

Kanger eVod: Också ett bra exempel på en modell som kommer att ersätta den populära eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer där brännarehuvudet är i botten av Clearomizeren. Clearomizeren finns i både polykarbonat och metall lock. Så mycket bättre hållbarhet och smak än CE4/CE5 Clearomizerne.

Joyetech eGo-CE4 / ePuff-E CE4: Den välbekanta starterset som kombinerar eGo 650 mAh batteri med CE4 Clearomizeren. Populärt eftersom många tycks Clearomizeren ger bättre ångar upplevelse och minimerar möjligt vätska läckage.

Joyetech eGo-T / ePuff-T: Seten levereras som standard med 650 mAh. batteri. Vi har också eGo-T XXL set som levereras med 1000 mAh. Njuter du av mycket ånga, ja då skall du helt klart välja denna modellen framför eGo/ePuff-E.

Joyetech eGo-C / ePuff-C: Modellen använder också TANK systemet. Skillnaden mot eGo-T/ePuff-T är att atomizern inte längre är en del utan 3 delar. Går atomizern sönder måste du med eGo-T/ePuff-T byta ut hela atomizern men med C-modellen räcker det om du byter ut atomizerhuvudet. Det är väsentligt billigare. C-modellen är lite dyrare men dom pengarna tjänas snabbt in igen.

ePuff eGo-Q: Modellen är först och främst designad för den som gärna vill ha ett 650 mAh batteri med ett färgglatt mönster. Dessutom är atomizern nu utbytt till den välkända C5 Cartomizer där du kan byta ut vekarna och välja mellan 3 typer (1,8 ohm, 2,4 ohm eller 3,0 ohm). C5 cartomizern ger väsentligt mer ånga och du kan också själv vara med och ”designa” din ångupplevelse genom att välja den vektyp som passar bäst för din smak.

ePuff eGo-K: Modellen är först och främst designad för den som gärna vill ha ett 1100 mAh batteri med ett mönster i svart/krom. Dessutom är atomizern nu utbytt till den välkända C5 Cartomizer där du kan byta ut vekarna och välja mellan 3 typer (1,8 ohm, 2,4 ohm eller 3,0 ohm). C5 cartomizern ger väsentligt mer ånga och du kan också själv vara med och ”designa” din ångupplevelse genom att välja den vektyp som passar bäst för din smak.

ISmoka iGo (Joyetech): De första e-cig modell som är utformad för den stora 3,5 ml Clearomizers Så därför unik design. Storleken är mellan en eGo 1300 mAh och om man använder stora VV MODS. Batteriet kan tillhandahålla både fasta och variabla volt


Cartomizers / Clearomizers
:
Smaken är oöverträfflig jämfört med en vanlig atomizer och du kommer att uppleva mycket riv i halsen. Du kan med fördel använda ett VV batteri där du själv kan reglera spänning/volt upp och få ännu mer smak/ånga. Gemensamt för Cartomizers, clearomizers och atomizers är att alla har samma funktionalitet nämligen att förånga e-vätskan och ge dig en rökupplevelse. Skillnaden mot den vanliga atomizern är att cartomizern/clearomizern som huvudregel kan innehålla mer vätska liksom att vätskekammaren och atomizern är kombinerat i en och samma enhet. Så färre påfyllningar och mindre risk för vätskeläckage och många säger också mer ren smak.

De olika cartomizers/clearomizers har olika förångningsprinciper och motstånd (ohm) vilket ger en olik ångupplevelse. Så det är mycket tycke och smak som avgör vilken modell som ger den smak som du gillar bäst så därför rekommenderar vi ingen av dom framför någon annan.

Variabelt Volt batteri:
Med dessa batterier kan du reglera strömstyrka och motstånd och därmed själv designa din ångupplevelse. För den mer avancerade ångaren. Du hittar en detaljerad beskrivning genom att klicka här.

Valet är ditt – e-bloss.se har allt!

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum