» Tanke - Coils - RDA » Tanke

Tanke

För din e-cigarett batteri  har vi många olika clearomizers som passar till . Det är Clearomizer du fyller vätska och som producerar ånga och ger dig hela upplevelsen av rökning. Vi rekommenderar generellt clearomizers där atomizerhovedet sitter vid basen.

Vi kallar dem Clearomizer bottenbrännare. Nyckeln till denna typ clearomizer är att atomizerhovedet ligger längst ner på Clearomizer. En atomizerhoved har utanför några mycket korta vekar gjorda av silika matariale. Dessa vekar bär e-vätskan till brännaren, som är inne i atomizerhovedet.

Märke:ePuff

ePuff Vejp Band

SEK 14,39DKK 10,00
Art nr:83
Antal
Välj modell:
Märke:Aspire

Aspire Nautilus Glas Tank

SEK 70,00DKK 49,00
Art nr:496
Antal
Märke:Aspire

Aspire Nautilus Mini Stainless Tank

SEK 70,00DKK 49,00
Art nr:200
Antal
Märke:Aspire

Aspire ET-S BVC Glas Clearomizer

SEK 79,14DKK 55,00
Art nr:443
Antal
Välj modell:
Märke:Aspire

Aspire K1 Clearomizer - 1.5 ml

SEK 93,00DKK 65,00
Art nr:558
Antal
Märke:Aspire

Aspire K1 Plus Tank - 1.9 ml

SEK 107,00DKK 75,00
Art nr:384
Antal
Märke:Aspire

Aspire K3 BVC Tank - 2 ml

SEK 107,00DKK 75,00
Art nr:446
Antal
Välj modell:
Märke:Kamry

Kamry K1000 Plus Tank

SEK 214,00DKK 149,00
Art nr:298
Antal
Märke:Innokin

Innokin Zlide MTL Tank - 2 ml

SEK 243,00DKK 169,00
Art nr:564
Antal
Välj modell:
Märke:Aspire

ASPIRE Nautilus Glas/ Metal Tank

SEK 271,00SEK 128,00DKK 189,00
Art nr:186
Antal
Välj modell:
Märke:Aspire

Aspire Nautilus Clearomizer Set

SEK 271,00DKK 189,00
Art nr:445
Antal
Märke:Aspire

Aspire Tigon Tank - 2 ml

SEK 343,00DKK 239,00
Art nr:421
Antal
Välj modell:
Märke:Aspire

Aspire Nautilus 2S Tank - 2 ml

SEK 358,00DKK 249,00
Art nr:566
Antal
Välj modell:

Vad är en Clearomizer med Botten brännare?

Brännaren är typiskt tillverkad av Kanthal tråd, vilken är lindad runt silika vekan ett antal gånger. Antal lindningar och tjockleken av Kanthal tråden ger ohms motstånd på brännaren / atomizerhovedet av

När atomizerhovedet / brännare med vekar på undersidan av clearomizerens vätskebehållare, i stället för på toppen är du på grund av gravitation säker på att det alltid finns vätska runt vekar, och kan därför inte behöver luta med din vätskebehållare för tillförsel av vätska till vekar, och undvika de så kallade "dry hits" av

Atomizerhovedet i en clearomizer med botten brännare kan ersättas. Därför bör du inte köpa en helt ny clearomizer när atomizerhovedet börjar ge dålig smak eller inte fungerar. Så vi säljer även lösa atomizerhoveder / botten brännare individuellt eller fem stycken. Blisterförpackningar där du sparar 20% när du köper 5 st. Eller  med andra ord köp 5 st. brännare och betala för 4 !!

Underhålla din Botten brännare Clearomizer

En brännare/atomizerhoved håller normalvis 1- 2 veckor  vid normal förbrukning. Ånger du mycket är det mindre, och ånger du mindra är det längre. Så du kan uppleva vissa brännare kan även hålla i kanske 4 veckor, men också olyckligt att det bara varar i 3 dagar. En atomizerhoved är en förbrukningsprodukt, och därför finns det ingen garanti på produkten.

Du kan jämföra ett atomizerhoved med röka pipa. För en pipa måste rengöras i mellan, för du inte får pipe sås i munnen, och att ta bort gamla tobaksrester som inte smakar gott. Principen är densamma med en atomizerhoved.

När det är över en viss mängd e-vätska genom brännaren, då det börjar smaka illa/bränt eller den sluttar fungera. Då är det dags at utbyta den.

Om den smakar bränt, kan det väl endast vära på grund av de små vekar, som sitter utanför  Clearomizer, och transporterar vätska i brännarhuvudet, är inte längre tillräckligt bra för att transportera denna vätska. Och det kommer inte finnas tillräckligt med vätska till brännaren, så kommer det att börja smaka bränt, eftersom det är den bomull i brännaren som brann och inte den vätska som förångas när du trycker på batteriknappen, och brännaren är glödande.

Du kan sedan försöka rengöra atomizer genom att rengöra den i vatten eller alkohol över natten, och låt det torka i en dag.

Atomizerhoveder / botten brännare kan köpas med olika ohms motstånd. Ju lägre ohm motstånd, desto mer ånga produceras.

Olika ohms motstånd uppnås genom att ändra antalet lindningar i brännaren och valet av olika tjocklek på Kanthal tråd. Men ju lägre ohm, desto mer kommer du också att påverka din brännare, och således den tekniska livslängden på din brännare förkortas.

Även du kommer att uppleva smaken av e-vätska påverkas också av den ohms motstånd du har i din atomizerhoved / brännare. På atomizerhovedet finns ofta en lasergraverat ohm motstånd i brännaren.

Byta Atomizerhovedet i en botten brännare Clearomizer

Atomizerhovedet / brännaren i Clearomizeren bytas genom att skruva botten av Clearomizer. På själva  botten av Clearomizer är atomizeren fastskruvad i en gänga. Sedan skruva atomizerhovedet löst och ersätta den med en ny. Skruva sedan fast botten på Clearomizer igen.

Det finns många olika tillverkare av clearomizers med bottenbrännare. Vilken ska du välja? Det kan vara ett svårt beslut eftersom de alla löser samma syfte, nämligen att förånga all e-vätska till ånga.

Vårt råd är att helt enkelt prova några olika, eftersom tillverkare använder olika teknik, och en del atomizerhoveder/bottenbrännare ger kall ånga och andra erbjudar het ånga, och smaken trots allt skiljer sig från brännaren till brännare, eftersom detta påverkas av  hur brännaren är lindad och om den till eksempel  placeras horisontellt eller vertikalt.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina Clearomizere - Botten brännare.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

 

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum