Varukorgen är tom

Tanke - CE4 / CE5

I butiken säljer vi en rad clearomizers i färger och modeller i CE4 och CE5.

Aspire CE5 BVC Clearomizer - 1.8 ml.Spara
9%
Aspire CE5 BVC Clearomizer - 1.8 ml.
Art nr:412
SEK 55,005 STK. SEK 250,00
Välj modell:
Aspire CE5-S Metal ClearomizerSpara
11%
Aspire CE5-S Metal Clearomizer
Art nr:475
SEK 64,005 STK. SEK 284,00
Välj modell:
KangerTech CE4 Atomizer - 3 st.
KangerTech CE4 Atomizer - 3 st.
Art nr:399
SEK 78,00
Välj modell:
Antal

CE4 Clearomizere - fördelar

Vår CE4 modellen rymmer 1,6 ml vätska och har förbättrats med en liten fjäder så att den alltid har kontakt med sin batteri. I denna modell, skruva loss drip tip (munstycke) och fyll i vätskan. Man bör vara noga med att inte träffa ner i mitten av röret då vätskan kommer rinna ut, men hålla glaset i en vinkel när man fyller upp.

Du måste dessutom också låta vätskan absorbera in i de små brännveker för ungefär en minut innan du börjar, för att du får ett bättre effekt av smak.

Dessa clearomizer används främst i våra billigare kit eftersom det är vad vi kallar engångs clearomizer där det är bara att kasta glaset ut när den inte kan mer, eftersom du inte kan byta ut brännaren inuti clearomizer. Beroende på hur mycket du ångar rekommenderas det att byta clearomizer mellan 1-2 veckor efter användning. Brännaren i denna clearomizer består av 2 små tråd veker som suger din e-vätska upp och ligger på toppen av din clearomizer.

Denna brännare kan tolerera maximalt 4.4 volt och ett motstånd på 2,0 ohm. Du kan också välja att köpa en multipack innehållande 5 st CE4 clearomizer och få en rabatt på det här. Dessa clearomizer passar alla epuff-E/T batterier.

Om du vill ha flera olika smaker till din clearomizer är det en bra idé att ha flera av dessa, som du kan använda/bytta sedan den första smaken som du har använt återstår i veken under en tid.

CE5 Clearomizere - skillnad från CE4 Clearomizer

Vår CE5 modellen kan hålla 2,0 ml e-vätska, och använder BC brännarhuvudena, På denna modell kan man byta ut brännarhuvudet dvs. att man inte ska slänga ut allt utan bara ersätta den lilla brännaren med små korta vekar ut. Regelbunden utbyte rekommenderas inom 1-2 veckors användning, beroende på hur mycket du ångar.

I denna modell fyllas vätska i botten genom att skruva botten av och i denna botten sitter brännaren du behöver byta. E-vätske fylldas. Kom ihåg att glaset lutas så att du inte fyller upp i mitten av röret annars kommer vätskan bara rinna ut. Skillnaden från en C4 till CE5 är att C4 kan ha en något bränd smak, medan CE5 där vätskan ständigt läggs till brännaren, för att den är belägen i botten, kommer fortfarande att ha goda ångan och smak. Clearomizer är gjord som ett genomgående rör, dvs munstycke gjuts in i själva Clearomizer.

Här kommer du inte få problem med läckage där den flytande vätska rinner ur fickan. Du kan också välja att köpa en multipack innehållande 5 st. CE5 clearomizer och få en rabatt på det här. Denna clearomizer passar alla batterier eftersom den har en kombinerad 510 / ego tråd. Denna modell klarar max 4.8 volt och har en resistans på 2,2.

Var medveten om att det finns ingen garanti på clearomizer

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina Clearomizere CE4/CE5 Type.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum