Varukorgen är tom

SMOK e cigarett

SMOK Clearomizere Smok MODs
Billede: 1401 Billede: 1405

SMOK eller SMOKtech grundades 2010 och är idag marknadsledande inom elektroniska cigaretter / e-cigaretter. SMOK är dedikerad till att skapa nya ångupplevelser för sina kunder. Det gör att SMOK kontinuerligt fokuserar på att utveckla tekniken inom e-cigaretter samtidigt som produkterna har hög kvalitet och säkerhet i bruk. Så om du funderar på att slutta röka eller uppgradera din ångutrustning, kan en SMOK e cigarett vara ett bra val. 

SMOK har till exempel deras populära XCube II, Alien kit eller AL85 kit, om det måste vara för den erfarna användaren. Om det inte behöver fylla i fickan och vara lätt att bära, kan SMOK V8-sticken vara ett bra alternativ. Och om du letar efter en av de minsta boxningslägena på marknaden, kan SMOK Qbox vara en intressant produkt för dig.

Om du vill ha mer power kan ett SMOK G150-kit vara det rätta valet tack vare en stor batterikapacitet på 4200 mah. Eller det senaste Power Monster SMOK GX 2/4 Kit, där du får en Big Baby Beast-tank som kan leverera upp till 350 watt. Oavsett hur du planerar att sluta röka eller vill uppgradera din befintliga e-cigarett är SMOK ett solidt val.

Om du är osäker kring vilken produkt som passar just dig bäst eller om du har frågor rörande någonting annat så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Det går utmärkt att kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum