» Om oss » Köp elcigg på e-bloss » Returvaror

Returvaror

Retur og Ångerrätt.

e-bloss har 14 dagars ångerrätt , varan ska ha varit oanvänd. Om varan är plomberad så får plomberingen inte ha brytits. Om ångerrätten utnyttjas och varan ska returneras kan detta bara ske om varan returneras i samma skick som när du fick varan, dvs i orginal emballage. Om varan har ett segil ska detta inte ha brutits, om du vill använda din ångerrätt. Detta säkrar att du alltid mottager nya och oanvända varor från Esug/e-bloss, om inte annat är skrivet på varan. Bytning eller reparation ger inte förnyad eller förlängd reklamationsperiod.

Om du ångrar ditt köp ska du returera varan till Esug /e-bloss senast 14 dagar efter det att du har mottagit den. Du kan returnera varan genom att skicka den i ett packet. Skickar du varan pr. efterkrav eller på annat sätt så att mottagaren ska betala kommer vi neka att mottaga det och köpet vill betraktat som giltigt.

Det är ingen returrätt på varor framställda, framskaffade eller speciellt tillpassade på dina hänvisningar, alltså varor som inte finns normalt i e-bloss sortiment, men kan skaffas hem till enskilda kunder. 

Observera att e-vätskor inte mottages i retur på grund av att e-vätskan kan ha förvarats fel eller kan ha ändrat innehåll. Detta är nödvändigt för att alltid kunna garantera e-vätskans innehåll och nikotin styrka.

Så långt som det är möjligt refunderas varobeloppet genom banköverföring. Beloppet returneras när vi har mottagit varan och kontrollerat att den lever upp till våra returkrav. Detta tar normalt några dagar. Om du returnerar varan på grund av att du ångrar ditt köp eller att du har beställt fel vara kommer det krävas en avgift på 60 SEK för utsändelse av kreditnota och överföring av pengar.

Returvaror ska skickas till fölgande adresser:

Sverige
Skriv ett mail till
mail@e-bloss.se, innan du skickar returvaran. Så hör vi av oss.
Returadressen är:

   e-bloss.se
   Glasmästaregatan 5
   23343 Svedala
   Sverige

Danmark
Skriv ett mail till
mail@esug.dk, innan du skickar returvaran. Så hör vi av oss.
Returadressen är:
  
   esug.dk
   Sadelmagerporten 2, Butik 3
   2650 Hvidovre
   Danmark

 

 

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum