» Om oss » Elektroniska Cigaretter FAQ

Elektroniska Cigaretter FAQ

Elektroniska cigaretter består av ett filter/munstycke, ett batteri, en atomizer och e-vätska. När du suger på elektroniska cigaretter bildas "rök", ånga som inte innehåller några av de skadliga ämnen som vanlig cigarettrök innehåller.

Många rökare har sedan lanseringen av elektroniska cigaretter valt att slopa ordinära cigaretter. Dels med anledning av de hälsofrämjande aspekterna, dels med anledning av att elektroniska cigaretter alltjämt stillar användarens behov av att hålla i en cigarett. Samtidigt ges användaren genom att börja bruka elektroniska cigaretter även fortsättningsvis möjlighet att ingå i, för han eller henne, betydelsefulla sociala konventioner där rökning är en del av umgänget.

Det finns inga varor i den valda kategorin

Spara pengar med elektroniska cigaretter

Det är mycket billigare att röka elektroniska cigaretter än vanliga tobakscigaretter eftersom elektroniska cigaretter inte har några skatteavgifter. Du skulle exempelvis kunna spara en stor del av dina rökningsutgifter om du är van vid att röka 20 vanliga cigaretter om dagen.

Väljer du dessutom att själv blanda din e-juice finns ytterligare pengar att spara. Att spara pengar på ett mer hälsosamt leverne låter väl inte helt fel? Genom att upphöra med vanliga cigaretter och istället börja använda elektroniska cigaretter får du mer pengar över till annat samtidigt som du även fortsättningsvis kan ägna kafferasten åt att bolma loss i goda vänners lag.

spara pengar elektroniska cigaretter

Ta hand om din hälsa med elektroniska cigaretter

Håller du på att sluta röka? I så fall kan du gradvis minska din nikotinanvändning genom att justera styrkan på vätskan till dina elektroniska cigaretter. Om du funderar på att byta ut vanliga cigaretter mot elektroniska cigaretter är det viktigt att komma ihåg att elektroniska cigaretter inte nödvändigtvis behöver innehålla nikotin. Det finns nikotinfria elektroniska cigaretter liksom det finns elektroniska cigaretter som innehåller nikotin. Skulle du välja att röka elektroniska cigaretter innehållandes nikotin finns en mängd olika nikotinstyrkor att välja bland.

Att man med elektroniska cigaretter kan reglera nikotinnivån är perfekt för dig med en önskan om att någon gång bli nikotinfri, men som av olika anledningar föredrar att trappa ner framför att helt upphöra. Alla är vi olika, och medan vissa anser det vara bättre att gå från hundra till noll föredrar andra att i sin egen takt dra ner på konsumtionen av nikotin.

Många som slutar röka saknar dessutom själva rökupplevelsen även långt efter att de har slutat vara beroende av nikotin. För somliga av de personer som kämpar med att sluta röka är känslan av att hålla i en cigarett minst lika saknad som rökupplevelsen i sig. Dessutom har rökningen för många vana användare blivit något av en social plattform. Kanske är man van vid att på kafferasten hämta sitt cigarettpaket och sin tändare samt på innergården möta upp sina arbetskollegor för att väl där, med varsin cigg i handen, samtala och ha trevligt. Att tvingas ge upp en eller flera sociala konventioner är för många ett hinder på vägen mot att bli rökfri.

Att byta ut ordinära cigaretter mot elektroniska cigaretter är ett bra sätt att komma runt detta hinder. Elektroniska cigaretter är fria från de farliga ämnen som återfinns i vanliga cigaretter och ger dessutom användaren möjlighet att på egen hand reglera nikotinnivån.

Om röksuget tränger sig på är det därför en god idé att prova elektroniska cigaretter utan nikotin. Dessa är varken skadliga eller beroendeframkallande men ger dig känslan av att röka. Dessutom tvingas du på så vis inte avstå traditionsrika sociala konventioner och kan därför lättare motstå frestelsen.

Om du är van vid att röka vanliga cigaretter är det en god idé att använda e-vätska med nikotin eller komplettera med nikotinplåster eller tuggummi när du börjar använda elektroniska cigaretter. Många av våra kunder väljer till en början att använda e-vätska med nikotin och trappar därefter ned mängden nikotin tills de använder vätska helt utan nikotin.
Fördelen med elektroniska cigaretter är att de eliminerar vanan att tända en cigarett. Du kan helt enkelt ånga loss utan att skada din hälsa eller besvära din omgivning.

Beställ ditt startpaket här så levererar vi inom 2-3 arbetsdagar. Om du har några frågor angående våra elektroniska cigaretter är du givetvis varmt välkommen att höra av dig till oss. Vår mejadress är mail@e-bloss.se.

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00     mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum