Varukorgen är tom

Om oss

E-bloss.se är en av pionjärerna inom e-cigaretter i Sverige. Vi var faktiskt en av de första webbutiker på den svenske marknaden vid den tidpunkt som vi lanserade vår butik i januari 2011. Sedan början har vi haft nöjet att ha  Joyetechs e-cigarett produkter. Joyetechs produkter var en del av orsaken till vår framgång från början, eftersom dessa produkter alltid her varit av hög kvalitet liksom Joyetech alltid har värt ledande mht design och funktionalitet av e-cigaretter. Sedan dess har många andra tillverkare kommit på marknaden, och e-bloss.se har alltid valt att fokusera på de producenter som har hög kvalitet.

Billede: 896

Förutom att fokusera på högkvalitativa produkter, har vi också valt att e-bloss.se måste ha en bred och djupt sortiment, så det finns något för alla typer av kunder. Så både produkter till kunder som fokuserar på de billigare produkterna och de dyrare produkterna. Och detta gäller naturligtvis även e-vätska.

E-bloss.se – från början

Under de första fyra åren har e-bloss.se enbart fokuserat på att vara den bästa butiken i e-cigaretter i Sverige. Vi tror att vi lyckats ganska bra med relationen till både design och funktionalitet webbutiken. Som den enda i branschen kan du faktiskt avsluta ditt köp genom att endast 2 klick när du sätter dina objekt i korgen. Naturligtvis förutsatt att du har skapat dina kunduppgifter i vårt kundcenter. Under de fyra åren har vi utökat vår webshop för att inkludera online-butiker i Storbritannien, Tyskland, Norge och Danmark. År 2015 etablerade vi den första fysiska butik i Danmark, och det kommer förhoppningsvis många fler.

På e-bloss.se fokuserar vi på kontinuerlig utveckling, och lyckligtvis vi har en hel del spännande idéer för utveckling av verksamheten, så att vara en del  av e-bloss.se blir att aktivt delta i att ligga i framkant av vad e-cigarett industrin kan ge både köpupplevelsen och webshop funktionalitet. Speciellt eftersom vi lyssnar mycket på våra kunder, så om du har goda idéer till förbättringar, så vi lyssnar och reagerar snabbt på de goda förslag.

Välkommen till e-bloss.se

Henrik Damgaard

e-bloss.se Facebook

Billede: 874

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum