Varukorgen är tom

Mekaniska MODS

På denna sida hittar du en översikt över våra mekaniska MODS.

Observera att du måste köpa laddare och batteri bredvid flest MODS.

Klicka på bilden och du kommer att få en bra beskrivning av varje MOD, och från den valda MOD kan således köpa precis rätt batteri som passar exakt vad MOD du har valt. Därför behöver du inte leta längre runt sidorna efter ett batteri, vilket gör det enkelt och mer hanterbar för dig som köpare.

Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Art nr:586
SEK 712,00
Välj modell:
Antal

Hur väljer jag Mekaniska MODS

Du kommer också att få en detaljerad beskrivning av de enskilda batterier och de justeringar som finns tillgängliga på MOD du har valt.

Diametrarna hos dessa mekaniska MODS är 21-30 mm. Och de batterier som passar dessa mods har följande namn / typer: 18350, 18490, 18650, vtc4 18650, 26650:e Välja en MOD som använder 26650 batterier, vara medveten om att du har en laddare som kan ladda dessa.

Vi erbjuder Mekaniska MODS i färger

Vi erbjuder enskilda Mekaniska MODS i några olika färger. Dessa färger är främst: koppar, svart och krom. Du kan alltid se vilka varianter som vi har på den enskilda produktsidan.

I alla MODS är ventilationshål och nogra har förlängningshylsa, så att du kan uppgradera batteriet utan att behöva byta till en ny MOD. De är lätta att underhålla och rengöra, och enskilda kommer med en låsring on/off.

Det finns ett litet urval av MOD kit där en dripper följar med. OBS .. batteri måste köpas bredvid och eventuellt laddare om du inte har en.

OBS .. I dbox i serien finns inte en dripper, men en Clearomizer som levereras med start settet.

Det är viktigt att du läser beskrivningarna noggrant på dessa MODs, eftersom det finns några MODS där man framför allt inte kann stapla batterierna, då det helt enkelt går sönder. Du får också en bra guide till vad batteri är bäst lämpad för MOD du väljer.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina Mekaniska MODS.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum