Varukorgen är tom

Kanger e-cigarett och tilbehör

Kanger Batterier Kanger Clearomizere
Billede: 1400 Kanger MODS
Kanger Startpaket  

Det välkända och etablerade företaget Kanger är en av pionjärerna på marknaden för e-cigaretter. Företaget grundades 2007 och har via primärt fokus på framförallt innovation och uppfinningsrikedom vunnit stora marknadsandelar i såväl Nordamerika som runtom i Europa. Samtliga produkter från Kanger håller hög kvalitet. Detta till stor del med anledning av att bolagets produkter i alla lägen genomgår ett antal tester samt certifieras innan de når marknaden och på så vis kvalitetssäkras i ett tidigt skede.

Kanger är ett av de märken som nyligen tillkommit i vårt sortiment av e-cigaretter och tillbehör så som clearomizers. Kangers sortimentet är i en klass för sig rent kvalitetsmässigt och det har lagts stor vikt vid stil och design i utvecklingen av dessa fantastiska produkter. Inte undra på att våra kunder blivit extra glada och upphetsade sedan vi adderat Kanger till vårt sortiment.

Kanger erbjuder ett solitt urval av högkvalitativa produkter nödvändiga vid användning av e-cigaretter. På e-bloss.se hittar du en mängd av Kangers mest framträdande produkter, detta i form av startpaket, batterier samt clearomizers.

e-cigarett Startpaket från Kanger

Ett startpaket från Kanger innehåller alla de tillbehör som är nödvändiga om man planerar att börja röka e-cigaretter, vilket innefattar clearomizers, batterier och en laddare med usb-uttag. En clearomizer är en behållare i vilken man fyller på e-juicen. Tanken, som behållaren ibland kallas, är dessutom utrustad med en förbrännare vars syfte är att hetta upp vätskan. Med ett startpaket från Kanger blir det genast lite lättare att en gång för alla överge de ordinära och hälsovådliga cigaretterna.

Kanger tillverkar några av världens absolut bästa och mest användarvänliga clearomizers. Flertalet av märkets clearomizers har brännaren/coilen sittande i botten av apparaten. Det är där vätskan förvaras och genom att placera brännaren i botten slipper du långa vekar för att transportera vätskan till toppen. Detta är ett av många exempel på hur Kanger strategiskt underlättar för användaren genom att tillföra produkterna en extra dimension utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller estetik.

Kangers snygga design består av en solid konstruktion tillverkad i rostfritt stål med inslag av Pyrex-glas. Att Kanger valt att använda Pyrex-glas har sin förklaring. Pyrex gör nämligen din tank/brännare betydligt mer motståndskraftig då detta glas är avsevärt mycket tåligare än vanligt glas, varför det bland annat används vid tillverkning av ugnsfasta kärl. Fördelen med att använda Pyrex även vid tillverkning av clearomizers är att tanken kan fyllas på med de tuffaste och mest krävande vätskorna utan att det uppstår risk för sprickbildning, missfärgning eller smakförändringar. Dock kan glaset gå sönder om du oturligt nog tappar det på ett stengolv, varför du alltid bör vara försiktig när du förflyttar eller använder din clearomizer.

Funderar du på att sluta röka vanliga cigaretter till förmån för e-cigaretter? Har du provat ett flertal metoder utan att lyckas? Eller har du slutat, men misslyckats med att hitta e-cigaretter som faller dig i smaken? Oavsett i vilken situation just du befinner dig är Kanger det ideala alternativet. Detta välrenommerade varumärke har sedan länge försett marknaden med de absolut bästa produkterna och är det optimala alternativet för personer som inte vill, kan eller får röka vanliga cigaretter.


Klicka dig runt på hemsidan, ta del av vårt enorma utbud av högkvalitativa produkter och beställ dina tillbehör från Kanger.

Om du är osäker kring vilken produkt som passar just dig bäst eller om du har frågor rörande någonting annat så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Det går utmärkt att kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum