Varukorgen är tom

Här följer en kort beskrivning om hur vår webshop är uppbyggd. Härmed kan du snabbare beställa det varor du gärna villa ha men du undviker också beställningar av varor som inte passar den modellen som du kanske redan köpt. Så använd 2 minuter till att läsa detta.

Varukategorier:

1. Valg af e-cigaret mærke:
Joyetech e-cigaretter har den högsta kvaliteten på marknaden. Joyetech uppfann denna produkt för ca 5 år seden och därför levererar Joyetech bara den bästa kvaliteten av e-cigaretter. Joyetech är inte den billigaste producenten på marknaden, men kvaliteten är bättre än de andra producenterna. Så att köpa Joyetech e-cigaretter är som att köpa en Mercedes. Vi kan som det ända i Sverige erbjuda original Joyetech produkter och har därför också utökat våran garanti med 4 månader.

Sortimentet av ePuff e-cigaretter kommer från en utvald partner i Kina. Det består av samma modeller som i Joyetech sortimentet. Sortimentet är en kopia av original modellerna, men har i god kvalitet. Det finns några olikheter från Joyetech produkterna, men i det stora hela är kvaliteten god, därför är produkterna också lite billigare än de från orginal producenten.

2. Val av tillbehör:
Det finns 2 väsentliga standarder gällande tillbehör. Den ena är ”eGo gänga” och den andra är ”510 gänga”. Begreppen refererar till de 2 olika gängtyper som är standard på eGo/ePuff batterierna.

3. Val av modell:
När du klickar på det önskade cigarettmärket så får du möjligheten att välja bland de tillgängliga e-cigarett modellerna.

Var e-cigarett modell finns i 3 typiska varianter:
- "Startset" - e-cigarett modellen som basset. Dvs. endast setet och INGEN e-vätska.
- "Upgrade" - e-cigarett modellen som basset med 5 x 10 ml. e-vätska och ett tillbehör.
- "Super" - e-cigarett modellen som basset med 5 x 30 ml. e-vätska och flera tillbehör.

Önskar du vägledning till val av e-cigarett modell så klicka på denna länk. (Under konstruktion)

4. Val av tillbehör till din e-cig modell:
Under var e-cigarett modell finns det fyra varukategorier: Atomizers, batterier, filter och laddare.

 

Väljer du tillbehör från dessa kategorier till din e-cigarett så är du säker på att delarna passar ihop. Var uppmärksam på att om du köper konisk atomizer ”type A” så skall du ha koniskt filter ”type A”. Det gäller naturligtvis även om vänt.

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum