Varukorgen är tom

eLeaf

Ismoka eleaf Clearomizere Billede: 1398
Ismoka eleaf MODS Ismoka eleaf Startpaket

iSmoka Electronics Co., Ltd grundades 2008 i Kina och har sitt huvudkontor i Shenzhen. ISmoka-företaget ägs av Joyetech och deras produkter marknadsförs under varumärket eLeaf. Tillväxten har varit våldsam och det finns nu många användare i Europa, Ryssland och Amerika. Företaget är känt för att vara first mover och gör många trendiga produkter som påverkar en bred publik av användare inom e-cigaretter. Deras produkter har i allmänhet hög kvalitet och funktionalitet, liksom fokus på designen av produkterna. 

Eleaf har många produkter sålda i stort antal. Till exempel. iJust 2 och det nya iJust Nexgen-paketet, där du får god smak, ett brett utbud av coils och hela 3000 mAh-batteriet. De flesta känner också till Pico-modellen, som garanterar en läcker och kompakt produkt. Därför är den senaste Pico 25-modellen också mycket framgångsrik. Om du letar efter en kompakt power MOD kan iKonn Total eller iKonn 220 nämnas som bra produkter. 

Ovanstående är förklaringen till varför iSmoka / eLeaf-produkterna drabbar ångmarknaden i stor utsträckning, så oavsett vad du föredrar kommer det att finnas en produkt som vädjar till dig som ny eller erfaren ångare.  

Företaget är också Original Equipment Manufacturer (OEM), vilket innebär att produkter produceras och marknadsförs under kundens varumärke / varumärke. Företaget är också Original Design Manufacturer (ODM), vilket innebär att produkterna är konstruerade för andra företag enligt specifikationerna, och säljs under ett annat varumärke / varumärke.

Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum