Varukorgen är tom

E-Pipor

På denna sida hittar du våra exklusiva e-pipor som ger alla pipa rökare den rätta motivationen att ändra den traditionella tobakspipa med en elektronisk pipa. Dessa enheter ger dig den rätta känslan och en underbar upplevelse, så det är lätt att sätta traditionella pipa bort eftersom du inte kommer att missa något.

Påfyllning av e-vätska på dessa elektroniska pipor är riktigt enkelt, så titta på vårt breda utbud av smaker med och utan nikotin på vår e-vätskesidan!

VooPoo Drag Mini - 4400 mAh
VooPoo Drag Mini - 4400 mAh
Art nr:178
SEK 819,00
Antal

Vad är E-pipor?

E-pipor är i grunden elektroniska drivna pipor, eller elektroniska enheter som producerar ånga och samma känsla och upplevelse som traditionella pipor ger, men "bränna" ingen tobak eller liknande när de använder e-vätska med eller utan nikotininnehåll. E-vätska avdunstar vid upphettning och producerar ånga moln som ser ut som moln av rök som alla gillar. Det finns ingen risk för brand genom användningen av dessa anordningar som med traditionell rökning, eftersom ingen förbränning sker i processen.

Bilden nedan visar E-Pipor i olika stilar och design.

e-pipor

Åtgärder för att sluta röka med e-pipor

När du tillhandahåller ett e-pipe, förstår vi att du har fått för att inkludera alla de traditionella inslag från att röka sin pipa innan dessa produkter blivit populär. Kvaliteten på produkterna och deras prestanda måste alltid vara högsta prioritet i design och funktionalitet av dessa produkter. Vi har valt ut ett antal elektroniska pipor som uppfyller dessa krav, samtidigt som utrymme för individuella anpassningar.

At ångor evätska är utformad för att ersätta rökning och hjälpa rökare att sluta genom att gradvis minska nikotininnehåll som inhaleras. Om du har planerat en rökavvänjning kanske du vill följa de här stegen nedan.

Steg 1: Börja med en e-vätska som innehåller hög nikotin (24 mg) under 1 månad vid normal ångande.
Steg 2: Bytta till e-vätska innehållande mellan nikotin (16-18mg) i två månader med normal ångande.
Steg 3: Byt till en e-vätska med låg nikotin (6-12mg) för 1-2 månader med normal ångande.
Steg 4: Slutligen, sluta använda nikotin genom att byta till 0 mg nikotin e-vätska.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina E-Pipa.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum