» E-Pipor och E-Cigarrer » E-Cigarrer

E-Cigarrer

På denna sida hittar du vårt utbud av E-Cigarrer för dig som vill njuta av en cigarr utan tobaksrök och andra störningar. Här hittar du vår läckra E-cigar med nikotin. Det är bra att ha i fickan på en fest och kan även användas över flera gånger och därmed tas från fest till fest.

E-cigarr är en relativt ny produkt i e-cigarett universum. E-cigarr tillverkad i syfte att se ut som en riktig cigar, samt att ge samma användarupplevelse som den äkta varan.

Märke:ePuff

ePuff Premium e-Cigar

SEK 126,00DKK 99,00
Art nr:453
Antal
Välj modell:

Om E-cigar - Den elektroniska cigar

Elektroniska Cigarrer är batteridrivna enheter är liknande och oftast känns som en riktig cigar beroende på kvaliteten på e cigar du köper.

Trots vad många säger, det finns inga negativa konsekvenser att rapportera om tillämpningen av e-cigar, och även om den elektroniska cigar bara har funnits på marknaden i cirka 2-3 år, har det redan blivit mycket eftertraktade. Främst av följande skäl: Inomhusbruk, möjligheten till olika smak, val av nikotin styrka, nästan ingen lukt och därmed ett bättre alternativ till traditionella cigarrer.

E-cigarr med e-vätskan innehåller vanligtvis fyra ingredienser.

1) Glykol
2) Vatten
3) Arom
4) Nikotin (olika krafter är beroende av konsumentens val)

Dessutom finns det ingen förbränning med elektroniska cigarrer, i motsats till konventionella cigarrer.

Hur fungerar en e-cigar?

När du suger på en elektronisk cigar detekteras luftflödet i sensorer i chippet internt i din e cigar. Batteriet  aktiveras och ger ström till förångaren / atomizer inne i patronen som förångar e vätska i e-cigaren och producerar ånga.

Våra engångs Elektroniska Cigarrer är precis vad namnet säger. Du använder den tills den slutar fungera och då du bara kasta ut den och börja om på nytt. För många är detta en enkel lösning eftersom du inte behöver oroa dig ladda din batteri eller fylla upp e-cigarr med e-vätska igen och igen.

Det är också viktigt att notera att e cigar batteriet inte används eller tömmas, när de inte används.

E-cigar har blivit populärt

E-cigar blir en populär produkt främst på grund av bekvämligheten med att kunna röka en cigar utan att störa andra. Likaså är det en populär produkt bland fest rökare som till exempel julfester, firmafester, pokerkvällar , etc. . att man inte behöver släcka sin cigar när du vill lägga den vilande.

Nackdelen med en riktig cigar är bör rökas färdigt av en omgång, eller delas upp i högst två eller tre för att undvika en dålig smak i den gamla cigar efter användning. Detta är inte nödvändigt med en e-cigar och den dåliga smaken existerar inte i e-cigar.

Skillnaden från ett "riktigt" cigar för en E-cigarr

Den mest anmärkningsvärda skillnaden mellan en riktig cigar och e-cigar är frånvaron av cigar lukt som fyller rummet med den äkta varan, och dessa elektroniska cigarrer ser ut och känns som en riktig kubansk cigarr och låter dig njuta av i ett selskap där rökning är inte välkomna, eller lukten förstör upplevelsen.

Elektroniska cigarrer har mycket att leva upp till, eftersom en typisk cigar rökare inte kommer att bli lätt att tillfredsställa när cigar bytas. Detta åtgärdas snabbt av mycket realistisk kvalitet som e-cigar har och upplevelsen användaren får lever upp till långt över förväntningarna för de flesta. På kort avstånd är det nästan omöjligt att se att dessa cigarrer är faktiskt elektroniskt och det enda som saknas är rök och aska.

De flesta e-cigarrer är engångs och kan pågå i flera månader om du bara använder dem för helger. Lysdioden har en topp som normalt är delvis kamouflerad bakom en typ av display för att imitera glöd och aska på en riktig cigar.

E-Cigarrer vi erbjuder

För bara cigar njutare har vi vår prestigefyllda Engångs e-cigar med antingen COHIBA eller Monte Cristo smak och 16 mg. nikotin styrka. Denna e-cigar innehåller ca 700 puffar och självklart kan med fördel sparas från gång till gång, och ger en överlägsen upplevelse och smak var du än är!

Cohiba E-cigar:

Produktionen av Cohiba cigarrer grundades 1966 av Fidel Castro. Under många år var  Cohiba cigar så exklusiva, att de gavs som gåvor till utländska statschefer eller diplomater. År 1982 gjorts Cohiba till et kommersiell varumärke, fortfarande bara tillverkad i begränsade mängder. Cohiba Namnet kommer från den ursprungliga indiska språket på Kuba, och var namnet på de rullade tobaksblad, som de infödda röker.

Monte Cristo E-cigar:

Monte Cristo är den mest kända kubanska cigarrmärket i världen och representerar en kulinarisk referens för många cigarafficionados. Liksom syster varumärke Romeo y Julieta härstammar namnet  från Alexandre Dumas’ berömda roman "Greven av Montecristo", som också var mycket uppskattat bland cigarmagerne vid fabriken i Havanna, där varumärket grundades i 1935:e

Styrka vis är Montecristo medium / full, och kännas något starkare i smak än, säg, Romeo y Julieta.

Klicka dig runt på hemsidan och beställ dina E-Cigarrer.
Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+4522266953    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum