» E-Juice » Five Pawns e-Vätska

E-Vätska Five Pawns

Five Pawns E-Væske

Five Pawns: Vårt flaggskepp. e-vätska för "feinschmeckare". Varje arom är en flod av smakämnen där de olika smakerna nästan avslöjas en efter en i eftersmaken, och du vill alltid hitta en ny smak nyans. Avancerade smakbeskrivningar men ingalunda överdrivet, eftersom du kan smaka på allt. 50% PG och 50% VG. 30 ml. flaskor raderas när sluttsåld.

Se resultaten av den kemiska testet 2014-2015 (12 månader) af Five Pawns E-vätskor.

Märke:Five Pawn

Bowden's Mate - Five Pawns Insignia Series 10 ml

SEK 109,00DKK 79,00
Art nr:3126
Antal
Välj modell:
Märke:Five Pawn

Grandmaster - Five Pawns Insignia Series 10 ml

SEK 109,00SEK 40,00DKK 79,00
Art nr:3123
Antal
Välj modell:

Se och hör om Five Pawns produktions standarder:

Mer om Five Pawns

PG / VG Fördelning:

50/50 PG / VG

Nikotin Styrkor:

0mg, 6mg, 12mg, 18mg

Five Pawns har varit ute och skapa en hel del buzz här tidigare och har nyligen nominerades som # 1 leverantör på "Top 10 Craft E-Juice Lista." Deras premiumhandgjorda produkter har snabbt banat sin väg in på High-end ånga butiker, och även i några av de bästa online-leverantörer som alla erbjuder hela deras sortiment av ånga e-vätskor.

Baserat i Irvine, Kalifornien, erbjuder Five Pawns för närvarande två olika e-juice serier ... mixologi Edition och Signature Series, var och en med fem unika och komplexa smak val. Företaget verkar följa toppen av öl och spritbranschen genom branding själv som ett slags mikrobryggeri, eller professionell "craft" destilleri av e-vätska. Inte bara är alla glasflaskor individuellt numrerad och daterad, men de är också packad ordentligt i den rustika stilen papprör med Five Pawns branding och detaljerade produktspecifikationer.

På grund av den "hantverkare" "craft" karaktären av sin e-juice, erbjuder Five Pawns inte en stor mängd olika alternativ när det kommer till deras sortiment. Varje blandning är bestående av 50/50 PG / VG och är endast tillgänglig i stora 30ml (om du köper en svårt att hitta provexemplar på 4 ml flaskor.) De erbjuder ett komplett utbud av nikotin styrkor, från noll till 24 mg.

Våra Five Pawns E-Liquid Review

Med endast 10 olika varianter att välja mellan, var det relativt lätt för oss att göra en fullständig översyn av Five Pawns e-vätskor. För at 4 ml prover är svåra att få tag på, var vi tvungna att köpa 30ml. e-vätska för varje smak från deras Mixology och Signature linjer. Det kostade oss en del pengar, men vi var glada att få de större flaskorna efter allt har sagts och gjorts.

Extremt läckra e-vätska rester!

Innan vi tittar på detaljerna i varje anbud, är det förmodligen värt att nämna att detta var några av de rikaste och mest komplexa e-vätskor som vi någonsin har försökt. Vi har experimenterat med ett antal komplexa blandningar, men Five Pawns tar det till en helt ny nivå med sin kreativitet och skiktad synsätt. Vissa av dessa varianter var svåra att lägga ner, och även de varianter som kanske verkade mindre övertygande från deras beskrivning var förvånansvärt bra.

Varför köpa Five Pawns E-Liquid?

Helt enkelt därför att varje smak är som att läsa en recension av en läcker flaska vin. Alla fem Pawns smak har detta skiktade tillvägagångssätt, där du kan smaka alla olika lager av aromer. Du blir aldrig trött på Five Pawn smak eftersom nya smaker hela tiden hittar dina smaklökar. I varje bloss, kan du uppleva en ny smak/arom. Detta är vad som gör Five Pawns till # 1 e-vätska på marknaden. Andra e-vätskor har bara en dimension där Five Pawns har utvecklat dessa flerdimensionell smak.

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+4522266953    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum