» E-Juice

E-juice med tobakssmak – med eller utan nikotin

Köp e-juice med smak av vanlig tobak och välj själv nikotinstyrka. Om du vill trappa ned så kan du i ditt eget tempo, gradvis välja en lägre styrka. Har du lyckats sluta röka, men saknar alltjämt känslan av att röka? Prova vår e-juice utan nikotin som smakar precis som cigaretter. Auml;r du en ny "ångare", då kan du lätt läsa "Om oss" och vad en e-cigarett egentligen är.

ePuff eVätska

ePuff eVätska Set

Beard Vape

BigJuiceUK eVätske Set

Chufftown eVätska Set

Copsa eVätska Set

Cosmic Fog E-Liquid

Crafted eVätska Set

Decadent Vapours

Dinner Lady

Element E-Liquid

EGOIST eVätska Set

Five Pawns E-Vätska

Fizzy by Mohawk & Co.

Glas Vapor E-Liquid

MR Chew eLiquid

Smash eVätska Set

SÖD eVätska Set

Summer Holidays

Sundbygaard eVätska

T-Juice eVätska Set

The Milkman E-Vätska

Zombie eVätska Set

 

E-juice av högsta kvalitet

Röker du e-cigaretter eller funderar du på att börja? E-cigaretter är en effektiv och väl beprövad metod i syfte att helt upphöra eller stegvis trappa ner rökandet av ordinära cigaretter. Men för att metoden ska vara verkningsfull krävs en e-juice som faller användaren i smaken.

Alla e-cigaretter innefattar en behållare som fylls med vätska, också kallad e-juice eller e-liquid. E-juice finns i en mängd olika smaker och nikotinnivåer. Det faktum att det finns olika sorters e-juice gör att du som användare av e-cigaretter ges möjlighet att införskaffa flera behållare innefattandes specifika typer av e-juice. Detta är till fördel om du exempelvis önskar skifta mellan olika smaker och nikotinnivåer eller om du är sugen på att kombinera olika essenser. 

Vi erbjuder endast e-juice av högsta kvalitet. Alla vätskor produceras under kliniska och sterila förhållanden. Den e-juice som inte lever upp till våra högt ställda krav vad gäller kvalitet sorteras bort. Vi deltar själva i utvecklingen och framtagandet av e-vätskor och säkerställer på så vis kvalitet och smak. Kostnadsbilden kommer i andra hand då vi alltid prioriterar kvalitet före pris. Med vår e-juice ska du aldrig mer behöva fundera på att återgå till att röka ordinära och hälsovådliga cigaretter med anledning av smakmässiga brister. Vi vet vad du vill ha och utformar e-juice som går i linje med dina behov och önskemål.

E-juice med smak av tobak

Våra e-juice-vätskor har generellt en eftersmak av ”vanlig” tobak och inte den distinkta ”söta” eftersmaken som många andra vätskor har. Vi har för närvarande i runda slängar 60 smakvarianter. Du kan välja mellan e-juice med smak av exempelvis ananas eller björnbär, liksom du kan välja mer klassiska alternativ med smak av exempelvis brittisk tobak. Det finns även möjlighet att beställa e-juice med smak av ett specifikt cigarettmärke likt t.ex. Camel eller Blended Virginia. Detta lämpar sig ofta för användare som under lång tid konsumerat ett specifikt cigarettmärke i och med att de uppskattar och känner sig hemma med smaken.
Vi rekommenderar att du själv provar att blanda olika varianter för att hitta din egen favoritsmak. Det går till exempel utmärkt att kombinera ”Mentol” med lite ”Tobak” eller ”Camel”. Det enda sättet för dig att hitta din favoritsmak är att testa dig fram.

Vi erbjuder färdigblandad e-juice i flaskor á 3 ml, 10 ml och 30 ml. Exempelvis kan du starta med våra 3 ml-provflaskor för att därefter skifta till 10 ml- eller 30 ml-flaskor när du vet vilken smak du föredrar.


E-juice med eller utan nikotin

Vi har e-juice i fem olika nikotinstyrkor:
0 mg = Inget nikotininnehåll
6 mg = light
16 mg = normal
24 mg = stark
36 mg = mycket stark

Ovanstående innebär att 1 ml. 16 mg. e-vätska innehåller 16 milligram rent nikotin eller 0,016 g nikotin.

Blanda din egen e-juice

För dig som vill blanda din egen e-juice erbjuder vi smaker, baser och utrustning av högsta kvalitet. En måttenhet, smakessenser och flaskor är alla exempel på redskap som är nödvändiga i syfte att kunna blanda sin egen e-juice och uppnå ett bra slutresultat.

När du blandar din egen e-juice till e-cigaretter sparar du inte bara pengar utan får också din e-juice i önskad styrkekombination, smak och mängd ånga. Kanske önskar du en e-juice som avger lite rök eller en som avger mycket rök? Föredrar du en svagare smak eller en mer framträdande smak? Om du inte kan bestämma dig eller om dina önskemål varierar från dag till dag kan du mycket väl blanda olika kombinationer, förvara dessa i olika behållare och låta spontaniteten avgöra vilken e-juice som för stunden faller dig i smaken.

I syfte att uppnå önskad smak rekommenderar vi att du använder dig av en så kallad e-juice-kalkylator. En e-juice-kalkylator är ett program som hjälper dig att tillsätta rätt mängd basvätska, smakessens och vatten/vodka. Sök på nätet och hitta den kalkylator som faller dig i smaken. Detta hjälpmedel kommer definitivt att underlätta blandningsprocessen och samtidigt öka dina möjligheter att skapa en välsmakande e-juice.

Ingredienser i vår e-juice

E-juice innehåller smakämnen, propylenglucol och eventuellt nikotin.
Propylenglykol är en viskös vätska som omvandlas i kroppen till ättiksyra och pyrodruvsyra. Propylenglykol är ofarligt och används i livsmedelsindustrin som emulgeringsmedel i livsmedel, frostskyddsvätska och som lösningsmedel för tillsatser och aromer.
Propylene glycol > 65 %
Vatten < 10 %
Glycerol < 20 %
Smakessens < 5 %
Olja från tobaksblad < 5 %
Nikotin (från tobaksblad) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone(gamma) < 1 %

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00     mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum