Varukorgen är tom

Billiga E cig - Hitta en E cigarett startpaket i vår webshop

Här hittar du många bra erbjudanden på en ny e cigg av hög kvalitet. Översikten nedan är en riktigt bra ställe att börja när du behöver hitta en e cigarett startpaket. Alla våra kit listas nedan.

 

Billede: 1705 Billede: 1706

Billede: 1707 Billede: 1708

 

Vilken e cig startpaket ska du välja och vad innehåller dom?

Det är avgörande för ditt val av e cigarett är att du vet lite om mAh (milliampere ) och Watt. mAh är ett uttryck för hur mycket ström batteriet kan lagra i den. Så ju mer mAh des längre är batteriet innan det behöver laddas. Watt är den kraft som batteriet avger när knappen trycks in. Ju fler watt desto snabbare använde kraften i batteriet. Som sagt, det finns många som vill ha mycket ånga, och en förutsättning för mycket ånga är att batteriet kan leverera många watt, så motståndet (Ohm) i din tank / clearomizer kan vara låg, så finns det en hel del ånga.

Väljer du sedan ett e cigarett startpaket med exempel 650 mAh, kommer det inte att göra mycket ånga, eftersom batteriet inte avger tillräckligt effekt till att ohms motstånd i Clearomizer kan vara tillräckligt låg. ohm motstånd kommer typiskt att vara 1,5 till 2,0 ohm.

Om du väljer en elektronisk cigarett på 900 - 1000 mAh, får du lite mer ånga, men batteriet ger ännu inte tillräckligt effekt till att ohm motstånd sjunker under 1,0 ohm som vanligtvis är gränsan när man talar om att komma mycket ånga.

Om du väljer en elektronisk cigarett över 1000 mAh, då vill batteriet normalt leverera watt nog att kan du sub Ohme. Detta innebär att spolen i din clearomizer / tank sjunker under 1,0 ohm. Vi kan rekommendera en sådan e cigg startpaket om du tror att "större lösning" med en MOD och en separat tank blir alltför stor.

MOD Paketet består av en MOD och en tank och kommer att vara en idealisk lösning för dem som vill ha mycket ånga. Var dock medveten om att vanligtvis måste inköpas 2-3 stycken MOD batterier och en tillhörande laddare för batterierna. Många MODs har möjlighet att ladda via mini USB, men laddningsprocessen tar för lång tid och batterierna laddas inte tillräckligt.

Om du vill ha mer ånga utan att behöva köpa en ny e cigg startpaket, kan du använda e vätskor med en högre halt av VG. Mer VG ger mer ånga. E vätskor blir också tjockare, så det är viktigt att din clearomizer lätt kan suga e juice till sig, annars kommer coilen att bränna bort. Behöver du råd om valet av e juice, kontakta oss.


Om du har frågor så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig med ditt köp. Kontakta oss på mail@e-bloss.se

Kundcenter
+45 22256940   Fra 12.00 - 17.00    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.
Snabb Checkout

Trustpilot e-bloss.se

Facebook e-bloss.se

E-Cigarette Forum