Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne

Voopoo ARGUS GT pod kit

kr752,03

Voopoo ARGUS GT pod kit

För den aktiva och resande älskande

ARGUS GT, den perfekta kombinationen av lättvikt och prestanda för utomhusentusiaster. När du väl har provat den lättare, smartare och mer funktionella ARGUS GT finns det inget sätt du någonsin kommer att gå tillbaka igen.

Batteries not included!

Rensa
Loading...

Beskrivning

För den aktiva och resekärliga

ARGUS GT, den perfekta kombinationen av lättvikt och prestanda för utomhusentusiaster. När du väl har provat den lättare, smartare och mer funktionella ARGUS GT finns det inget sätt du någonsin kommer att gå tillbaka igen.

Håll fart

ARGUS GT hittar inspiration för dynamik och lätthet från racercyklar. Med samma zinklegering och läderprocess som racercykeln är den mer estetiskt tilltalande och 30% lättare än den vanliga MOD.

Vape din väg

Multimedia material design är i kontrast till det vanliga vackrare och estetiska, varje detalj är iögonfallande

GENE.TT Chip – Kraftfull som en sportbil

GENE.TT, den perfekta kombinationen av prestanda och roligt, har den kraftfulla prestandan av snabb tändning och hög burst och ger också intelligenta funktioner som SMART och TC-läge.

Max. Utmatning lättare men mer kraftfull

ARGUS har en hög effekt på upp till 160W, och GENE.TT-chipet ger många moln på mindre än en sekund. 5-160W justerbart effektområde som helt uppfyller dina olika behov.

TC-läge Tillfredsställer den anpassade smaken

TC-läge stöder temperaturjustering av värmetrådsmaterial av nickel, titan och rostfritt stål. Tryck bara på ”+” och ”-” samtidigt för att gå in i sidjusteringen.

PnP Pod Tank – Gör allt enkelt

Med tillägget av en 510 Base passar PnP pod-tanken nästan alla dina VooPoo-enheter liksom andra tankar. PnP Pod-tanken matchar inte bara med en rik smak av PnP-spolar, utan har också ett PCTH-material som är mer fallbeständigt.

Innovativt oändligt luftflödessystem

Du kan få den mest bekväma upplevelsen genom detta system, oavsett vilken typ av spole eller olika parametrar som är inställda. Njut av din smak nu!

Stor nog – tillräckligt med energi

ARGUS GT drivs av två externa 18650-batterier i kombination med Type-C-snabbladdningsgränssnittet, vilket ger dig en längre ångupplevelse i en bärbar storlek.
SKU: 0000005059

Ytterligare information

Vikt 0,25 kg
Variant

Black, Carbon fiber, Tungsten Alloys