» Clearomizere - Atomizere

Clearomizer – Vad är det?

En clearomizer är ett tillbehör till en elektronisk cigarett. Medan atomizern är den brännare som omvandlar vätskan i tanken, också kallad e-liquid eller e-juice, till ånga så är clearomizern ett munstycke. En särskild form av munstycke vars behållare är genomskinlig i syfte att göra det möjligt för dig som användare att se hur mycket e-vätska som finns kvar. Clearomizerns transparenta behållare innebär en rad fördelar. Till att börja med gläds många användare över möjligheten att beskåda processen i vilken atomizern omvandlar vätskan till ånga. På så vis ges brukaren en inblick i hur den elektroniska cigaretten fungerar, något som värderas högt av en stor andel användare. Därutöver uppskattas möjligheten att kunna uppskatta mängden vätska i tanken. Detta då synligheten ger användaren goda möjligheter att hålla koll på när tanken är i behov av påfyllning.

Clearomizere CE4/CE5 Type Clearomizere Botten Brännare
Clearomizere Annat Atomizerhuvuder - Coils
Clearomizere Sub-Ohm Atomizerhuvuder Sub-Ohm
Rebuildable Atomizere (RBA) Rebuildable Dripper Atomizers (RDA)
Tillbehör til RBA og RDA Atomizere och Hölster
Filter - Munstycken  

Clearomizer – God smak i läckagefri behållare

Fördelarna med en Clearomizer är att den är fri från läckage, ger en god smak och är lätt att fylla på. Du skruvar helt enkelt av munstycket och häller din e-liquid i Clearomizern.

Rengöra din Clearomizer

Det är sällan nödvändigt att rengöra din nya Clearomizer men efter ett tag kan det bildas en hinna av bränd e-liquid på glödtråden. Om du upplever det så gör följande:

• Ta av proppen från din Clearomizer och töm den

• Dra upp vekarna på varje sida och tvätta dem i varmt vatten

• Därefter fäster du vekarna vid batteriet och tänder tills glödtråden blir röd

• En del rök kommer utvecklas vilket är normalt. Undvik att blåsa på tråden för att få bort röken eftersom den då kan knäckas

• Därefter stoppar du ned vekarna och sätter tillbaka proppen

Clearomizer – Hållbarhet

En Clearomizer håller inte för evigt. Hållbarheten varierar beroende på vilken vätska du använ-der. Clearomizerns ”brännare” är en tunn, fin metalltråd som glöder och förångar vätskan. Några vätskor ”sliter” mer än andra och vätskan kan med tiden skapa en hinna över glödtråden. Tråden får då svårare och svårare att glöda genom hinnan. En brännare varar mellan en vecka och fyra veckor. Överväg att beställa flera Clearomizer åt gången för att undvika att få slut på dem. Skillnaderna mellan cartomizers och clearomizers En cartomizer är den icke transparenta motsvarigheten till en clearomizer. Att den sistnämnda är genomskinlig beror på materialvalet vid tillverkningsprocessen. En vanlig catomizer är oftast konstruerad i metall eller hårdplast medan en clearomizer är gjord av tunn och ömtålig plast för att upprätthålla den transparenta utformningen. Materialvalet vid tillverkningen är dock inte den enda skillnaden mellan en cartomizer och en clearomizer. En cartomizer innehåller polyfill-fyllning, något en clearomizer saknar. Att en clearomizer inte inkluderar polyfill-fyllning har sin förklaring. Detta material skulle nämligen göra det svårt för vapers att uppskatta mängden e-juice i tanken, och just därför är clearomi-zers i stället utrustade med en veke.

Utbudet av clearomizers

Marknaden erbjuder en mängd olika modeller av clearomizers. Det är möjligt att välja mellan olika färger och på så vis finna en clearomizer som passar just dig. Även storleken varierar. Som-liga föredrar en mindre clearomizer av praktiska skäl medan andra vill ha en större clearomizer då en sådan kräver mindre arbete eftersom tanken är större och inte behöver fyllas på lika ofta. På vår hemsida hittar du en mängd välrenommerade varumärken inom branschen för clearomi-zers. Kanger, Joyetech och ePuff är några av de tillverkare vars erkänt högkvalitativa produkter vi erbjuder dig. Ta en titt, fundera kring de olika alternativen och välj den clearomizer som läm-par sig bäst utifrån just dina behov, önskemål och preferenser. De elektroniska cigaretternas intåg på den breda marknaden har underlättat för personer som vill sluta röka. Sälla dig till skaran av personer som lyckats med det som innan clearomizerns tid verkade omöjligt, nämligen att sluta röka.

Du är inte inloggad Klicka på 'Logga in' för att besöka vår kundcenter.

0761 609989    mail@e-bloss.se
Nyhetsbrev

Om du logger ind kan du inrätta dina checkout preferenser, som leverans-adress, önskad betalningsmetod mm.

Logga ind og inrätt Snabb Checkout

e-bloss.se trustpilot

e-bloss.se Facebook Side

E-Cigarette Forum